ページを選択

カフェイベントのお野菜販売

1日のふわり

おはようございます。今日、朝一発芽玄米の麹を製麹しました。20~24時間寝かして、明日数回手入れして、そして明日の夜また寝かします。綺麗な花を咲かせましょう!!

毎月1日、上富田町市ノ瀬のカフェギャラリーふわりで「手作り市」、「リサイクル市」が行われます。2月はリサイクル市でした。発芽家は、自家製発芽玄米味噌使用のベジマーボー丼を持って行きました!イベントに出たら、もちろん他の参加者の美味しい物を頂きます。玄米巻き寿司、マフィンなどはご馳走になりました。ありがたい事に、子どもの遊ぶ相手、場所もいっぱいあります。(^O^)

I started a batch of brown rice koji first thing this morning. I won’t have to do anything with it until tomorrow morning when I mix it.

Every month on the first, a small cafe in Ichinose, Kamitonda, holds a recycle market or a market for handmade goods. We go if it’s not on a business day and serve food. On Sunday we took vegetarian Chinese-style miso sauce to serve over tofu and daikon radish on sprouted brown rice. It’s always a handful going with small kids, but there are lots of friends to play with and parents to share the childcare with.